Promo Istimewa! Gunakan Kupon Diskaun 30%: MK2022

*Senjata Sulit* Bagaimana Saya Bina Bisnes Affiliate Dan Menjana Komisen Tiap-Tiap Hari...

Buat Pertama Kali, Saya Akan Kongsikan Rahsia Affiliate Super Yang Dapatkan Hasil Seperti Ini...

(lebih banyak lagi bukti disertakan di bawah - terus scroll...)

Soalannya: Bolehkah Anda - Atau Sesiapa Pun - Buat Dan Berjaya Juga?

Memandangkan anda berada di sini, saya ada sedikit andaian mengenai anda...

Anda sedang cari peluang perniagaan atau mulakan side hustle untuk tambah rezeki.

Anda seorang baru yang tengah menimba ilmu mengenai Internet Marketing.

Ataupun anda mungkin tengah cuba tapi belum lagi berjaya.

Kalau tekaan saya betul, terus baca...

Terlebih Dahulu, Siapakah Saya Dan Bagaimana Saya Boleh Membantu?

Nama saya Edmund Loh. Kalau kita belum kenal lagi, saya berasal dari Petaling Jaya, Selangor.

Seimbas pandang, anda boleh lihat saya ini cuma orang biasa je. Kalau terjumpa di tepi jalan, anda takkan jenguk dua kali. haha

Dan saya rasa itu sesuatu yang baik...

Kerana memang langsung tiada keperluan untuk jadi 'influencer', 'celebrity' atau public figure baru boleh berjaya.

Sebaliknya, ada satu gerakan halus yang seolah-olah revolusi bawah tanah di kalangan individu biasa...

Di mana kami menjana jualan dan komisen secara talian dan secara senyap...

... Dan ya, anda juga boleh menyertai gerakan ini!

Latar Belakang Saya (Jurutera? Pakar IT? Profesional?)

Bukan.

Bukan.

Dan bukan.

Tapi seorang office boy yang bergaji RM800 sebulan.

Ya, itulah pengalaman tunggal saya SEBELUM menemui peluang memulakan bisnes Internet.

Yerrr macam tak glamor langsung kan?

Namun kerana didorong kesempitan kewangan dan masalah penceraian ibubapa saya waktu remaja, lebih-lebih lagi saya ingin mengejar hidup yang lebih baik.

Jadi di waktu lapang, saya cuba pelbagai side hustle lain seperti menjual kad permainan dan jualan langsung...

Semua ini berikan hasil kecil-kecilan sehingga saya terserempak dengan benda terbaru iaitu

BISNES INTERNET

Kena faham ye, masa ini tahun 2004.

Ketika itu, belum ramai lagi orang di Malaysia fikir nak bawa bisnes mereka online.

Walaupun di negara-negara barat, budaya beli online semakin menjadi satu norma.

Tertarik dengan manfaat dan hasil yang mungkin boleh dicapai, saya pun fokus nak mulakan bisnes online sendiri pada tahun kemudian.

Masa itu saya difahamkan bahawa kalau nak dapat sales online, kena ada produk sendiri.

Lalu saya terus bikin 'produk' pertama saya...

Ok, Janji Jangan Ketawa Ya?

Produk pertama saya cuba buat ialah CD nak ajar asas b-boy.

Atau lebih dikenali sebagai breakdancing.

Saya kongsi kos bersama seorang rakan kongsi masa itu untuk membeli perakam video 'termurah' (itu pun hampir 1 ribu RM, fuuuh)

Namun ada banyak masalah teknikal dan cabaran untuk buat video shooting, lebih-lebih lagi nak hasilkan video berkualiti.

Belum sempat lagi kami pertimbangkan komponen-komponen lain seperti

Tulis surat jualan, setup cara terima bayaran online, hasilkan CD untuk dihantar ke luar negara, dan banyak lagi...

Last-last pun kami putus asa kerana terlalu banyak kerja rumit semata-mata nak mula saja.

(in other words: the show was over before it even began...)

Bolehkah anda relate? Kalau anda pernah buat, rasa penat, kan?!

Walaupun begitu, semangat saya tetap membara kerana saya memang percaya masa depan saya berada di sini.

Cuma saya kena cari jalan yang lebih praktikal dan sesuai untuk newbie macam saya.

Kemudian...

Saya Temui Satu Lagi Cara: Affiliate Marketing

"Affiliate Marketing" ialah aktiviti memasarkan produk orang lain (dipanggil 'vendor') dan dapat komisen apabila produk itu dijual.

Jadi affiliate ini macam 'ejen jurujual'.

Cuma...

Dalam dunia bisnes online, peratus komisen bukannya kedekut macam 1%, 2% yang mungkin anda biasa dengar

Tetapi amat 'generous' dalam lingkungan 50%... 75%... 100% pun ada!

Mengapa vendor-vendor ini sudi dan rela bayar komisen BESAR-BESARAN?

Mudah.

Biasanya produk mereka adalah digital atau secara maya maka jarang ada kos lebihan.

Jadi mereka boleh dengan mudah bayar peratusan yang lebih besar.

Dan biasanya pembayaran 50% ke atas ini dianggap sebagai satu kebiasaan!

Saya Beri Contoh...

Katakan produk vendor berharga RM100. Dia beri komisen 50%.

Jika anda boleh tolong dia jual 1 = anda dapat RM50

Jika anda tolong jual 10 = anda dapat RM50 x 10 = RM500

Dah dapat idea?

Bayangkan jika anda mampu tolong jual 100 unit...

1,000 unit...

Ataupun peratusan dibayar itu lebih...

Kata Kunci: "Tolong" Jual

Sebenarnya anda bukannya buat kerja menjual (itu kerja vendor)

Sebagai affiliate, kita cuma REFER saja.

Nak refer orang lain jauh lebih mudah daripada cuba menjual atau 'hard sell'.

5 Sebab Lain Affiliate Marketing Paling Digemari Orang Ramai

Tak perlu cipta produk sendiri! Bagi saya, ini menjimatkan banyak masa dan tenaga tambahan juga ada produk tidak terbilang dalam pasaran, kita boleh pilih dan buat promosi.

Tak perlu buat customer support! Vendor yang bertanggungjawab, sebagai affiliata kita fokus buat referral saja.

Komisen Ikan Jerung Bukan Ikan Bilis! Ada ramai orang jual produk digital seperti video, kursus, webinar, software, dsb. dan bayar 50% hingga 100% pun ada.

Kos dan risiko jauh lebih rendah! Tak perlu bikin surat jualan, desain grafik, bahan untuk pemasaran, dan lain-lain lagi...

Boleh mula serta-merta (bukan beberapa bulan nanti...)

Statistik-Statistik Mengejut! Tahukah Anda?

Jualan e-book dan kursus digital melebihi jualan buku terbitan (USD 8.2 B) di Amerika Syarikat sahaja pada tahun 2017 [sumber: Statista]
ClickBank, platform affiliate terbesar dan tertua di dunia, setakat ini (Q2 2020) membayar semua affiliate dalam rangkaiannya berjumlah USD 4.2 B!
Pada akhir tahun 2019, JVZoo mencatat jualan sebanyak USD 1.2 B dan lebih daripada 800,000 affiliate didaftar!
Udemy, platform pembelajaran terbesar dan antara top 100 website di dunia mempunyai lebih daripada 50 juta pelajar, 57 ribu pengajar dari 190+ negara. [sumber: Wikipedia]

Awas! Elak Buat Kesilapan Umum Ini...

"Edmund, kalau affiliate marketing ini baik sangat, mengapa ramai orang masih gagal dalam bisnes ini?"

Meskipun saya teruja dengan penemuan baru ini, saya juga tidak terlepas daripada membuat kesilapan-kesilapan yang biasanya dibuat oleh seorang newbie seperti...

Article Marketing yang tidak berkesan
Terlalu tumpu kepada hard sell tanpa memberi apa-apa nilai
Menyertai program 'Traffic Exchange'
Buat posting kat Forum dan FB Group semata-mata main spam saja
Membeli senarai alamat emel subscriber tanpa izin (juga dikira sebagai spam)
Guna teknik 'loophole' yang berkesan hanya sementara waktu

Mungkin anda pernah buat kesilapan macam ini juga (kalau ya, hah jangan buat lagi...)

Jadi...

Apakah Pendekatan Betul Untuk Menjana Komisen Affiliate Konsisten?

JAWAPAN RINGKAS: Kena fikir dan bertindak seperti seorang Affiliate Super.

Bagaimana?

Bina bisnes jangka masa panjang, bukan pendek: ciptakan senario win-win untuk diri dan juga vendor produk
Proses yang dipermudahkan, bukan dirumitkan supaya boleh mudah diduplikasikan kepada mana-mana produk atau niche
Berasaskan nilai (VALUE) bukan kemahuan diri saja
Hasil boleh konsisten tiap-tiap hari, bukan sekali-sekala
Dan sistem yang takkan ketinggalan zaman

Sejak Penemuan Baru Ini, Saya Mula Mendapat Hasil-Hasil Seperti Ini...

Juga Menang Peraduan Affiliate...

(banyak lagi saya nak share sebenarnya, tapi saya percaya cukuplah anda tahu sekarang...)

Ini Secara Langsung Membolehkan Saya...

Saya kongsikan semua ini bukan dengan niat menunjuk-nunjuk tapi...

Saya Nak Anda Mula Bayangkan Apa Yang POSSIBLE Dengan Bisnes Affiliate Ini.

Pada masa yang sama, saya nak tegaskan bahawa ini tidak bermaksud anda semestinya akan dapat hasil yang sama.

Memang ada faktor-faktor penting seperti etika kerja, produk dan harga...

Jadi, mungkinkah anda dapat hasil kurang daripada saya? Ya.

Bolehkah anda dapat lebih daripada saya? Ya juga.

Berita baik ialah potensi Internet TIADA TERHAD.

Selagi anda ikut proses sama yang digunakan oleh semua Affiliate Super, maka besar juga peluang anda untuk berjaya!

Kali Pertama Saya Berkunjung Ke Amerika Syarikat Untuk Hadiri Affiliate Summit West...

Dan sejak itu, saya telah datang ke A.S. beberapa kali bertujuan menimba lebih banyak ilmu dan berguru dengan sifu-sifu Affiliate di sana.

Tapi saya faham, bukan semua orang mampu berkunjung ke sebelah planet (pendaftaran visa saya pada kali pertama pun kena reject!)

Kos untuk terbang ke sana, menginap, bayar yuran seminar... fuuuuh mahal betul (eh, semua dalam US Dolar tau!)

Jadi mungkin anda tertanya-tanya...

"Kalau saya juga nak mahir ilmu affiliate, ada jalan lebih baik tak?"

Sebab itu saya rasa terpanggil untuk mencipta panduan khas ini...

Memperkenalkan Mesin Komisen™

Video Training Secara Online untuk membina Bisnes affiliate super langkah demi langkah

Buat pertama kali, saya dedahkan rahsia saya untuk membina dan scale perniagaan affiliate. Inilah proses dan teknik sama yang saya pakai untuk menjana komisen secara konsisten tiap-tiap hari selama bertahun-tahun ini.

Yang Paling Best...

Strategi ini boleh dipakai dalam pasaran mana jua - tak kira antarabangsa ataupun dalam pasaran tempatan!

Walaupun saya lebih cenderung kepada produk digital, cara ini juga berkesan untuk bantu promosi produk fizikal.

Apa Anda Akan Dapati Dalam Video Training Ini:

Mesin Komisen™ Overview

Modul 1

Teknik Memilih Produk Affiliate

Modul 2

Teknik Menulis Review Power

Modul 3

Affiliate Business Setup

Modul 4

Page Builder Tanpa HTML

Modul 5

Teknik B _ _ _ _

Modul 6

Pemasaran E _ _ _ Untuk Tingkatkan Conversion

Modul 7

Teknik Mencari Pelanggan Untuk Produk Affiliate

Modul 8

 Content & Resource Membership

*Misteri*

Bagaimana Hasil Daripada Pelajar Dan Rakan Sekerja Saya?

Saya Cipta Kursus Ini Untuk Beberapa Sebab:

Bukan Semua Orang Boleh Buat Produk Sendiri

Biasanya orang yang baru bermula dapati bahawa mencipta produk sendiri adalah terlalu sukar. Semasa saya baru-baru mula pun begitu juga.

Saya tak ada masa mentor orang satu demi satu

Untuk makluman anda, yuran untuk personal coaching saya dalam lingkungan ribuan RM. Ini mungkin bukan sesuai untuk semua orang.

Saya Rasa Muak Melihat 'Sifu Palsu' Beri Ajaran Sesat

Ini bukan perkara baru, tapi sejak kebelakangan ini ada banyak pakar 'overnight success' konon seperti cendawan lepas hujan.

Kalau dibandingkan dengan pengalaman saya (REAL EXPERIENCE) saya rasalah...

Saya lebih layak mengajar selok-belok bisnes affiliate ini.

Semua trial and error, yang betul dan yang salah... saya pernah buat.

Oleh itu, saya percaya sayalah orang paling best untuk bantu anda berjaya dalam bisnes ini.

Dan cara paling best saya telah fikirkan ialah rakamkan kursus video ini

Supaya anda boleh tengok dan ulang balik pada bila-bila masa.

Dan oleh kerana ini tidak bergantung kepada masa dan tenaga saya, saya juga boleh turunkan harga yuran kepada yang lebih mampu milik.

Ambil Tindakan Hari Ini Dan Claim Semua Fast Action Bonus Ini!

Jumlah Nilai Bonus: RM698
BONUS Jika Anda Tempah Sekarang!

Dan jika anda masih ragu-ragu sama ada ini untuk anda atau tidak, saya bersedia memberi...

jaminan 100% tanpa risiko untuk 30 hari

Mudah saja syaratnya. Anda boleh tempah Mesin Komisen™ hari ini dan cuba untuk 30 hari seterusnya.

Jika anda tidak berpuas hati dengan kursus saya untuk apa jua alasan, sila hubungi helpdesk kami dan bayaran anda akan dipulangkan dengan sepenuhnya.

Anda tidak perlu menanggung sebarang risiko. Anda hanya perlu beri sendiri peluang untuk cuba.

Deal?

Last Sekali, Saya Juga Ada Sebab Ke-4...

Terus terang, saya berharap suatu hari nanti anda boleh membantu promote barisan produk digital yang saya sudah ada dan yang bakal saya lancarkan.

Oleh yang demikian, sekarang saya ingin menolong seramai orang yang mungkin untuk menjadi affiliate tempatan yang kompeten di arena lokal dan juga antarabangsa.

Jadi buat sementara waktu ini, harga spesial untuk Mesin Komisen™ ialah...

USD 1,997

RM 997

RM 297

Harga Istimewa Hari Ini RM119 Sahaja!

YA! Berikan saya akses segara sekarang!

saya faham saya akan menerima akses berikut:


BONUS #1 - Laporan Khas MME4
BONUS #2 - Koleksi Bonus Pages Saya (untuk rujukan)
BONUS #3 - FB Group Support
100% Satisfaction Guarantee Selama 30 Hari

Harga Biasa USD1,997 RM997 RM297
Hari Ini RM119 Sahaja

Promo Untuk Tahun 2022! Gunakan Kod Kupon Ini Untuk Jimat 30% Ketika Checkout: MK2022

Salam Hangat,

P.S. Jangan Dengar Dari Saya Sahaja! Dengar Apa Expert Lain Share Experience Mereka Bekerjasama Dengan Saya...

P.P.S. Soalan Lazim

S: Adakah ini sesuai untuk orang yang baru sahaja menceburi Internet Marketing?

J: Ya, kursus digital ini direka semata-mata untuk orang yang baru bermula dan tidak atau belum lagi berhasrat untuk mencipta produk sendiri.

S: Isi kandungan semua dalam Bahasa Malaysia?

J: Ya, kebanyakan. Oleh kerana budaya Internet banyak juga dipengaruhi Inggeris, memang terdapat banyak istilah Inggeris juga. Tapi semuanya mudah difahami dan tiada jargon yang rumit.

S: Bolehkah cara kamu ini dipraktikkan dalam pasaran tempatan, atau cuma pasaran antarabangsa sahaja?

J: Mana-mana pun boleh, suka hati anda! Mau pakai untuk marketplace tempatan seperti Onpay, Ordersini boleh. Mau pakai untuk international macam JVZoo, WarriorPlus, ClickBank pun boleh. Yang penting, method itu asas.

S: Apakah jaminan yang saya boleh dapat result dengan teknik kamu?

J: Terus terang, saya tak kenal anda dan etika kerja anda. Jika anda tidak berbuat apa-apa, sudah tentu tak ada hasil dan sukses itu ditunda.

Sebaliknya, kalau anda mengikuti program kursus saya step by step, saya yakin anda akan dapat result. Tanpa menjanjikan bulan dan bintang, kalaupun anda berjaya menjana komisen ekstra beratus ringgit pun, saya dah kira misi saya selasai (dan siapa kata tak boleh rinse & repeat teknik ini?)

Oleh itu, saya mampu bagi 30 day satisfaction guarantee. Tapi janji anda kena take action!

S: Bagaimana bayaran boleh dibuat, dan berapa cepat saya boleh dapatkan akses?

J: Kami terima FPX bank-in transfer, kad kredit / debit atau PayPal.

Selepas bayaran disahkan, anda akan redirect ke halaman web di mana video training ini berada (instant access).

Kalau selepas bayaran dan masih belum dapatkan akses, sila hubungi kami melalui emel.

Penafian Pendapatan Polisi Privasi Terma & Syarat | Support Helpdesk | Affiliate Program

Hak Cipta (c) InternetMarketingMalaysia.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

PENTING: Testimonial-testimonial yang dipaparkan dalam laman web ini adalah berdasarkan pengalaman individu masing-masing. Ini tidak bermaksud anda semestinya akan mencapai hasil yang sama. Terdapat faktor-faktor seperti pengalaman, usaha, jenis produk, harga, dll.