fbpx

Kursus Terbaru: Rahsia bisnes yang menjana 6 angka hanya dengan menjual produk digital

Bagaimana anda boleh membuat produk digital dan menjualnya dari rumah...

Dari laptop Edmund Loh

Kawan Sekalian,

Bila saya memulakan bisnes produk digital, saya mulakan dari rumah saya pada tahun 2005. Sekarang sudah 15 tahun sejak itu dan lebih banyak jenis bisnes boleh dilakukan dari rumah hanya dengan internet dan laptop. Disebabkan oleh COVID-19, ekonomi Malaysia terjejas dan banyak bisnes juga terjejas atau terpaksa ditutup.

Ramai rakyat Malaysia malangnya telah diberhentikan kerja atau gaji mereka dipotong. Situasi ini telah menunjukkan bahawa modal bisnes fizikal susah untuk dijalankan atau dimulakan. Oleh itu, banyak rakyat semakin menunjukkan minat untuk membuat bisnes internet dari rumah.

Saya ingin menunjukkan bagaimana anda boleh mulakan bisnes internet dengan produk digital dari mencipta produk digital anda kepada cara terbaik untuk menjualnya. Saya akan tunjukkan strategi yang saya gunakan untuk menjana 6 angka hanya dengan menjual produk digital.

Menjual produk Digital betul boleh berjaya?

Pendek kata, Ya. Bisnes produk digital memang berkesan dan boleh memberi kejayaan kepada anda. Pada tahun 2005, untuk mulakan Bisnes Internet memang susah dan mengelirukan terutamanya di Malaysia sebab kita tidak didedahkan kepeda dunia bisnes internet tetapi sekarang terdapat rakyat Malaysia yang menjual produk digital di laman seperti KLIKJER dan lain lain.

Zaman sekarang juga terdapat banyak cara untuk melakukan bisnes internet seperti e-commerce, mencipta laman web, grafik design, bimbingan bisnes internet, kursus online, dan produk digital. Tetapi banyak cara-cara ini memerlukan banyak pengetahuan atau kepakaran seperti untuk melakukan bisnes laman web design anda mesti tahu bagaimana untuk menulis dalam bahasa kod c++ atau javascript dan lain-lain.

Untuk grafik design pula kena ada kepakaran dalam bidang grafik. Cara-cara ini biasanya memerlukan kemahiran dan juga masa yang lama untuk mulakan bisnes internet. Tetapi dengan produk digital, sesiapa sahaja boleh melakukannya. Orang yang baru dalam bisnes pun boleh buat bisnes produk digital dan kalau anda seorang pakar dalam bidang anda sperti counselor, doktor, jurulatih dan sebagainya, anda juga boleh buat bisnes produk digital berkaitan dengan bidang anda.

Izinkan saya untuk memperkenalkan diri saya...

Nama saya Edmund Loh, saya seorang pemasar internet dan usahawan sejak 2005. Saya telah menjual produk dan perkhidmatan digital bernilai jutaan US Dollar melalui internet.

Saya juga telah bersama menulis buku jualan national "Secrets of Millionaire Students" dan mengarang buku jualan terbaik di Amazon Kindle "Crushing It".

Saya juga telah muncul di surat khabar Star, Pengurusan Malaysia, Malaysia Today, dan Income Diary. Dan saya juage pernah bercakap di acara-acara termasuk Wealth Summit, Incitement, StartupGrind, dan banyak lagi.

Saya akan berkongsi dengan anda bagaimana anda boleh berjaya memulakan perniagaan produk digital dan menjualnya dengan hanya laptop atau komputer anda semasa berada di rumah.

Izinkan saya untuk menjelaskan sedikit lagi tentang bagaimana perjalanan saya bermula...

Bagaimana kerjaya saya bermula...

Pada tahun 2004, saya menjana hanya RM6-RM8 sejam dalam kerja pertama saya (dan kerja terakhir). Saya terpaksa bekerja dengan bos konservatif semasa berurusan dengan rakan sekerja yang selalu tikam belakang orang. Saya amat berbeza dari sekarang dan banyak orang tak nak bekenalan dengan saya.

Namun, saya tahu saya boleh mencapai lebih daripada hanya bekerja hari-hari dan saya mahukan kehidupan yang lebih baik. Saya cuba pelbagai pekerjaan sampingan seperti tutor tarian breakdance pada hujung minggu dan juga MLM, tetapi semua yang saya cuba akhirnya gagal. Kemudian, saya dengar tentang kemungkinan membuat bisnes melalui internet, di mana pada masa itu, orang tidak pernah dengar tentangnya.

Selepas menabung selama setahun yang memberikan saya RM4, 000 secara tunai untuk dibelanjakan, saya terus memberhentikan pekerjaan saya dan cuba masuk dalam dunia bisnes internet. Walaupun begitu, ia tidak mudah. Saya tidak menjana satu sen pun dalam beberapa bulan.

*Ini adalah perjuangan paling susah dalam hidup saya*

Saya ada banyak bil tertunggak dan sewa semakin menimbun dengan tiada tempat lain untuk tinggal. Saya cuba untuk memohon kerja tetapi saya tak dapat, jadi saya terpaksa untuk mempercayai naluri saya dan teruskan dengan bisnes internet saya. Selepas berbulan-bulan berjuang, saya akhirnya menjana jualan pertama saya sebanyak RM388.


Saya dengan cepat, beritahu ibu tentang jualan pertama saya dan walaupun begitu, kami tidak pasti jika jualan ini betul. Apa sahaja yang saya buat bekerja, dan ia memberikan saya lebih banyak inspirasi untuk keluar dari kemerosotan.

Saya teruskan sahaja dengan apa yang bekerja dan saya pun terkejut dan tertanya-tanya, apabila saya bermula mengalami jualan, selepas jualan, selepas jualan. Dan apabila Krismas sampai, saya telah membayar semua hutang saya! Selepas itu, saya mampu untuk mula dari asal, dan saya hanya mempunyai satu cara untuk pergi dari sana - ke atas!


Kita sekarang pergi kepada hari ini...

Saya menunjukkan kepada anda semua ini bukan untuk berlagak tetapi untuk menunjukkan kepada anda apa yang anda boleh capai dengan bisnes produk digital anda. Sekarang biarlah saya memberitahu anda mengapa bisnes internet semakin kuat selepas sekian lama...

Mengapa melakukan bisnes internet adalah jalan maju?

Pertama sekali, adalah kebebasan kewangan. anda dapat mengawal status kewangan anda; Anda tidak perlu menunggu untuk hujung bulan untuk gaji anda dan hidup dari gaji ke gaji. Anda boleh hidup tanpa hutang, pergi bercuti bila-bila masa dan melakukan apa yang anda benar-benar ghairah tentang kerana anda bersedia dan tidak perlu ditekankan tentang status kewangan anda.

Satu lagi sebab adalah kerana lebih ramai orang luangkan masa dengan media sosial, internet dan pembelian secara internet semakin meningkat dan ini amat sesuai untuk menjalankan bisnes internet. Kerana kuasa membeli secara internet semakin meningkat, orang akan kurang teragak-agak untuk membeli secara internet.

Tidak seperti bisnes fizikal, di mana bisnes Internet tidak memerlukan lokasi fizikal ataupun kakitangan dan ini mengurangkan kos overhed. Ia juga boleh bertahan melalui kemelesetan dan juga krisis yang terbaru ini iaitu COVID-19.


Bagaimana sesiapa pun boleh mulakan bisnes internet dari rumah...

Bisnes Internet terutamanya dengan produk digital boleh dilakukan dari rumah kerana ia amat intuitif. Semua yang anda perlukan untuk memulakan bisnes produk digital anda adalah satu laptop atau komputer.

Oleh itu, anda tidak perlu memandu setiap hari ke pejabat untuk membuat kerja, anda boleh bekerja dari rumah atau di mana-mana sahaja yang anda suka.

Lagipun, anda boleh bekerja bila-bila masa dan tak payah bangun pagi dan pergi kerja dari 9 hingga 5 petang. Anda boleh mengimbangkan waktu kerja dan masa lapang bagaimana anda inginkan.


Saksikan bisnes internet anda menjana wang semasa anda bertidur...

Satu lagi sebab besar untuk melakukan bisnes internet dengan produk digital adalah automasi. Apakah maknanya?

Ini bermakna, bisnes berjalan tanpa anda. Automasi adalah apabila bisnes anda sedang berjalan dan membuat jualan dan menjana wang walaupun anda sedang tidur atau bersantai. Dengan bisnes anda secara automatik, anda mempunyai lebih masa untuk mengejar keghairahan anda dan meluang lebih banyak masa dengan keluarga anda.

Sebaik sahaja anda telah menyediakan bisnes Internet menggunakan produk digital, anda hanya perlu duduk dan saksikan bisnes anda berjalan dan mula menjana duit untuk anda. Itulah kenapa melakukan bisnes produk digital adalah cara untuk mecapai kemajuan.

Sekarang membenarkan saya untuk menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh memulakan bisnes produk digital anda...

Memperkenalkan...

Rahsia Bisnes Produk Digital

Ini adalah Kemuncak pengalaman bertahun-tahun saya membuat bisnes produk digital dan saya akan berkongsi semua ini dengan anda dalam kursus ini. Rahsia Bisnes Product Digital akan menunjukkan kepada anda semua Petua dan Cara saya untuk berjaya memulakan bisnes produk digital anda daripada memilih idea yang baik kepada mencipta produk digital anda dan juga bagaimana untuk menjualnya dengan bisnes modal yang kecil.

Saya juga akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh mengembangkan bisnes produk digital anda dengan pengklonan tanpa sebarang kemahiran teknikal.


Dalam kursus Ini, Anda Akan Belajar...

6 Sebab Kenapa Anda Harus Dapatkan kursus Ini

Keadaan ekonomi Malaysia dan dunia semakin berisiko

Kami menghadapi krisis ekonomi global kerana virus Covid-19. Oleh itu, cara tradisional untuk membuat wang sukar seperti pekerjaan, membuka kedai, menjalankan bisnes fizikal, atau menawarkan perkhidmatan khusus semakin susah atau tidak dibenarkan untuk dibuka. Lebih ramai orang bergelut untuk membayar sewa, bil dan juga meletakkan makanan di atas meja. Walaupun selepas krisis Covid-19 kemungkinannya ekonomi masih terjejas.

Kami Menuju Ke Era Yang Semakin Digital

Lebih ramai orang menggunakan internet, pada Disember 2019 terdapat lebih daripada 4,000,000,000 orang di seluruh dunia menggunakan internet dan di Malaysia lebih daripada 27,000,000 orang menggunakan Internet. Keupayaan rakyat Malaysia untuk membeli secara internet semakin kuat dan dengan PKP, pilihan untuk membeli-belah berkurangan dan membeli secara internet adalah pilihan terbaik.

Walaupun ada rakyat malaysia yang sedang menjalankan bisnes produk digital, jumlahnya masih kecil

Ya, terdapat rakyat Malaysia yang melakukan produk digital, tetapi jumlahnya adalah agak kecil berbanding dengan negara-nagara Barat dan juga Singapura. Ini kerana Malaysia tidak biasa mengunakan produk digital tetapi sekarang kita lebih kerap menggunakan produk digital. Dengan lebih ramai orang yang bekerja dari rumah atau mahu melakukan perkara dari rumah, mereka akan terdedah kepada banyak produk digital yang berbeza yang boleh memenuhi keperluan mereka.

Sesiapa Pun Boleh Menjalankan Bisnes Ini

Ya, sesiapa sahaja boleh melakukan bisnes produk digital. Anda boleh melakukannya dari rumah kerana anda hanya perlukan satu laptop atau komputer. Anda tidak perlu bimbang tentang kakitangan, menyimpan stok, penghantaran dan penyimpanan. Anda juga tidak perlu menjadi selebriti media sosial dan anda juga tidak perlu melakukan apa-apa jualan keras.

Bermula dengan modal yang kecil

Anda boleh membuat produk digital anda sendiri dan menjualnya dengan hanya modal yang kecil. Tidak perlu bimbang tentang kos overhed dan hanya kos pengeluaran produk digital sahaja yang anda perlu berikan perhatian.

Bisnes Ini Kalis Kemelesetan

Tidak kira keadaan, orang akan memerlukan Internet dan krisis Covid-19 ini telah menunjukkan kepada kita bahawa media sosial dan internet amat penting. Pembelian secara internet telah meningkat dengan ketara sejak PKP bermula.

Berapa Harga kursus Rahsia Bisnes Produk Digital?

Biasanya dengan kursus-kursus yang saya jalankan, saya telak harganya sekitar RM1000-RM2000 atau harga yang lebih mahal, dan orang ramai masih membeli daripada saya. Tetapi saya sedar atas krisis yang kita hadapi di Malaysia tentang berapa ramai orang bergelut untuk meletakkan makanan di atas meja kerana Covid-19 dan PKP.

Itulah sebabnya niat saya dengan kursus ini adalah untuk membantu anda mengetahui tentang kaedah bisnes yang anda boleh mulakan dengan modal yang kecil.

Saya ingin orang ramai untuk mengambil strategi saya dan menggunakannya untuk membuat bisnes yang berjaya untuk keluarga mereka dan keluar dari situasi yang sukar dan tidak menentu ini.

Itulah juga mengapa saya tidak akan memberikan kursus ini secara percuma, kerana saya mahu anda untuk mengambil tindakan dan bertanggungjawab kepada kejayaan anda sendiri. Dari pengalaman saya, barangan yang percuma selalu tidak dihargai.

Dengan itu, Kursus Rahsia Bisnes Produk Digital akan berharga seberikutnya...

Harga Biasa RM997

Hari Ini Sahaja RM297

Fikirkan in sebagai pelaburan sebanyak RM300 untuk belajar bagaimana untuk melakukan bisnes produk digital yang akan membantu anda untuk manganani krisis ini. Walaupun harganya hanya RM300, ilmu yang anda akan perolehi adalah jauh lebih bernilai dan ia akan bersama anda selama-lamanya.

Jadi, jangan tunggu dan berharap untuk keajaiban, anda mesti merampas keajaiban anda sendiri dan mungkin memulakan bisnes produk digital adalah keajaiban yang anda perlukan...

Sekali Lagi, Kursus Rahsia Bisnes Produk Digital adalah hany RM997RM297 untuk hari ini.

Ada Soalan? Lihat FAQ Dibawah

Bila saya boleh dapat akses kepada kursus ini?

Selepas pembayaran dibuat, anda akan dapat emel yang akan membawa anda ke laman web di mana anda boleh daftar untuk mendapatkan akses kepada kursus ini.

Saya sudah bersara/tiada pengalaman perniagaan, bolehkah saya membuat perniagaan ini?

Memang boleh! Asalkan ada laptop atau komputer. 

Anda juga tak perlukan pengalaman perniagaan yang luas. kami telah pastikan yang "barrier of entry" bisnes ini adalah serendah yang mungkin.

Bagaimana jika saya mahu pergi lebih jauh?

Sudah tentu! Di dalam kursus ini terdapat cara untuk bukan sahaja mulakan bisnes ini, anda juga diberi cara untuk mengembangkan bisnes ini tanpa kemahiran teknikal

Penafian Pendapatan | Polisi Privasi | Terma & Syarat

Hak Cipta (c) Internet Marketing Malaysia (IM Malaysia). Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Page Created with OptimizePress